Direct naar:

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt Crematorium Rijk van Nijmegen u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en te onderhouden volgens uw eigen wensen.

Een eigen plek

Niets zo persoonlijk als het kiezen van een eigen plek. De columbaria en urnentuin in ons gedenkpark liggen midden in de natuur. Dit geeft nabestaanden een bijzondere plek om naar terug te keren.

Gedenkpark

In het gedenkpark vindt u een binnen columbarium, dat nabestaanden met een eigen sleutel dag en nacht kunnen bezoeken. In een eigen nis kunnen persoonlijke aandenkens, zoals bloemen en foto’s worden geplaatst. We bieden u ook de mogelijkheid voor een gedenkplek in onze urnentuin, waar u een monument naar keuze kunt plaatsen.

Kapel

De kapel in onze urnentuin is vrij toegankelijk. In de kapel kunt u terecht voor een moment van rust en bezinning. U kunt een naam en herinnering in het herinneringsboek laten aanbrengen.

Een persoonlijke herinnering

Na de crematie wordt de as een maand door ons bewaard, dat is wettelijk zo vastgelegd. In deze periode heeft u de tijd om na te denken over de bestemming van de as. Laat u inspireren in onze gedenkboetiek of maak een afspraak met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Online Gedenkboetiek: herinnering aan leven

In onze online Gedenkboetiek vindt u een uitgebreide collectie urnen, assieraden en andere kunstwerken, zodat u in alle rust de voor u juiste keuze kunt maken voor de as van uw dierbare.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Voor het afscheid

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, muziek en de invulling van een afscheid en crematie.