Direct naar:

Maak kennis met Crematorium Rijk van Nijmegen

Crematorium Rijk van Nijmegen ligt in een groene omgeving en biedt een intieme sfeer voor grote en kleine groepen. De ruimtes zijn afgewerkt in sfeervolle, natuurlijke tinten en de lichtinval geeft het gebouw een prettige en rustgevende uitstraling.

Het gedenkpark is een omgeving waar rust en schoonheid samenkomen. Het is een plek waar herinneringen tot leven komen en waar geliefden voor altijd worden geëerd. Het crematorium is nauw verbonden met Beuningen en Nijmegen en biedt alle gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen.

Bezoek ons

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die Crematorium Rijk van Nijmegen u te bieden heeft om het afscheid van uw dierbare precies zo vorm te geven als u wenst. Laat u digitaal inspireren of bezoek ons voor een rondleiding

Ruimtes

Crematorium Rijk van Nijmegen heeft verschillende ruimtes waar afhankelijk van uw wensen de uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden. De plechtigheid kan zo worden ingevuld als gewenst, met rituelen, beeld, muziek en sprekers

Bekijk onze brochure

Vraag onze brochure aan en lees meer over de locatie, geschiedenis en mogelijkheden van afscheid nemen en cremeren bij Rijk van Nijmegen.

Kwaliteit na leven

Crematorium Rijk van Nijmegen is onderdeel van de Facultatieve. Vanaf de oprichting in 1874 zet de Facultatieve zich in voor een waardig afscheid en de mogelijkheid tot cremeren in Nederland.